นางสาวยุวธิดา ตันติเสรีรัตน์
นายกเทศมนตรีตำบลสรรพยา
นางสาวกาญจนา อุดมญาติ
ปลัดเทศบาลตำบลสรรพยา
สถานศึกษาในสังกัดเทศบาล
รายงานการคลัง
สภาเทศบาล
ประกาศ
- ประกาศ ประชาสัมพันธ์
- ประกาศ จัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศแผนจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุรายเดือน
- รายงานผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุประจำปี
- ประกาศผลการลดพลังงาน
- การสร้างการรับรู้สู่ชุมชน
- การจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างประจำปี
- รายการการจัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศต่างต่างๆเกี่ยวกับการจัดชื้อจัดจ้าง
ยินดีต้อนรับ,
บุคคลทั่วไป
|
กระทู้: Для, хто щодня полюбляє експериментами на кухні, але не тер
Для, хто щодня полюбляє експериментами на кухні, але не тер 1 เดือน 18 ชั่วโมง ago #171
|
Вибачте, але я мушу відкрити вам кулінарною драмою, яка трапилася у мене того самого тижня. Моя мала вимовила бажання, аби ваша покірна слуга зробила дещо унікальне до день народження. Ваша героїня, звичайно, кинулася вишукувати ідею в мережі і – уявіть!. Промучилася аж півтори години свого життя, переходячи з блогу на другий сайт! Одні рецепти були надто складні, декілька - із дорогими продуктами, треті - серед купою відволікаючих елементів. І згодом як же я пригадала щодо сей чудовий сайт та за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - ідеальний рішення! Ця знахідка був настільки до безтями простим, що в результаті навіть моя 12-річна помічниця змогла мені допомогти. Наприкінці наш тандем спекли чарівний кулінарну феєрію, що став справжнім відкриттям свята. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені знайомі не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці я вишукала такий собі чудовий рецепт?"
Каталог кулінарних рецептів |
สมาชิกเท่านั้นที่มีสิทธิในการตั้งและตอบกระทู้
|
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.079 วินาที
ทรัพยากรบุคคล
การส่งเสริมความโปร่งใส
One Stop Service
องค์กรแห่งความสุข
Social Network
สถิติผู้เยี่ยมชม...
645029
วันนี้