0BA03B07-924B-43DC-83BB-96260933CD71

นางสาวยุวธิดา ตันติเสรีรัตน์
นายกเทศมนตรีตำบลสรรพยา

รองปลด

นายดำรงค์ สุขสมจิตร์
รองปลัดเทศบาล รักษาราชการแทน
ปลัดเทศบาลตำบลสรรพยา

ยินดีต้อนรับ, บุคคลทั่วไป
ชื่อผู้ใช้: รหัสผ่าน: จดจำข้อมูลการเข้าระบบ

กระทู้: Для, хто захоплюється експериментами на кухні, проте ненаk

Для, хто захоплюється експериментами на кухні, проте ненаk 1 วัน 8 ชั่วโมง ago #259

• Paulinejoini
  • รูปประจำตัวของ Paulinejoini
Я просто не можу не відкрити вам пригодою, що сталася зі мене попереднього тижня, і це було.... Моя крихітка замовила, щоб як мама приготувала дещо неймовірно красиве до її ДР. Ваша героїня, безумовно, почала гортати варіант в Google і – уявіть!. Витратила цілих нервущих одну з половиною години свого життя, переходячи від сайту до сайт! Одні ідеї були занадто складні, інші варіанти - із дивними продуктами, треті - серед масою банерів. Та ось потім ваша героїня згадала щодо цей портал і просто за п'ять неймовірно швидких хвилинок відкрила - прекрасний рішення! Варіант був до безтями покроковим, що в результаті навіть 12-річна помічниця несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті наша команда приготували неймовірний кулінарну феєрію, що перетворився на справжнім хітом святкового столу. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ти знайшла цей диво такий просто бомбезний спосіб?"
Сайт newkulinarki.xyz
สมาชิกเท่านั้นที่มีสิทธิในการตั้งและตอบกระทู้
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.108 วินาที

กรมส่งเสริมการปกครองส่วนท้องถิ่น

สถิติผู้เยี่ยมชม...

687133
วันนี้
เมื่อวานนี้
สัปดาห์นี้
สัปดาห์ที่แล้ว
เดือนนี้
เดือนที่แล้ว