0BA03B07-924B-43DC-83BB-96260933CD71

นางสาวยุวธิดา ตันติเสรีรัตน์
นายกเทศมนตรีตำบลสรรพยา

รองปลด

นายดำรงค์ สุขสมจิตร์
รองปลัดเทศบาล รักษาราชการแทน
ปลัดเทศบาลตำบลสรรพยา

ยินดีต้อนรับ, บุคคลทั่วไป
ชื่อผู้ใช้: รหัสผ่าน: จดจำข้อมูลการเข้าระบบ

กระทู้: Для тих, хто іноді цікавиться експериментами на кухні, а не&#1

Для тих, хто іноді цікавиться експериментами на кухні, а не&#1 1 เดือน 4 วัน ago #370

• AndrlPlese
  • รูปประจำตัวของ AndrlPlese
Вибачте, але я мушу розповісти пригодою, що трапилася з мною того самого тижня. Моя крихітка вимовила бажання, щоб як кулінарний експерт створила один унікальне з нагоди великої події. Я, звісно ж, звичайно, взялася шукати рецепт в кулінарних блогах і.... Втратила цілісних 1.5 години, і це ще щастя!, стрибаючи з сайту до ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї здавалися занадто для професіоналів, інші - із дорогими компонентами, треті - з масою спонсорських посилань. Та ось потім раптово я згадала щодо цей порятунок портал й просто за п’ять хвилин вишукала - мрійливий вибір! Ця знахідка був настільки настільки зрозумілим, що навіть 12-літня юна кулінарка спромоглася своїй мамі підказати. І що ви думаєте? ми разом створили ніби з журналу солодкий шедевр, який перетворився на справжнім хітом вечора. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі знайомі цікавляться: "В якому місці ти знайшла такий собі просто бомбезний варіант?"
Сайт uadomodeas
สมาชิกเท่านั้นที่มีสิทธิในการตั้งและตอบกระทู้
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.083 วินาที

งานตรวจสอบภายใน

กรมส่งเสริมการปกครองส่วนท้องถิ่น

สถิติผู้เยี่ยมชม...

766444
วันนี้
เมื่อวานนี้
สัปดาห์นี้
สัปดาห์ที่แล้ว
เดือนนี้