นางสาวยุวธิดา ตันติเสรีรัตน์
นายกเทศมนตรีตำบลสรรพยา
นางสาวกาญจนา อุดมญาติ
ปลัดเทศบาลตำบลสรรพยา
สถานศึกษาในสังกัดเทศบาล
รายงานการคลัง
สภาเทศบาล
ประกาศ
- ประกาศ ประชาสัมพันธ์
- ประกาศ จัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศแผนจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุรายเดือน
- รายงานผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุประจำปี
- ประกาศผลการลดพลังงาน
- การสร้างการรับรู้สู่ชุมชน
- การจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างประจำปี
- รายการการจัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศต่างต่างๆเกี่ยวกับการจัดชื้อจัดจ้าง
ยินดีต้อนรับ,
บุคคลทั่วไป
|
กระทู้: Для гурманів, хто полюбляє готувати, проте не може зрозумі
Для гурманів, хто полюбляє готувати, проте не може зрозумі 1 เดือน 3 วัน ago #165
|
Я просто не можу не відкрити вам пригодою, яка трапилася у мене попереднього тижня. Моя мала попросила, аби як мама спекла щось святкове з нагоди її свята. Я, звісно ж, авжеж, взялася шукати врятувальну знахідку в інтернеті і.... Провела аж одну з половиною години марних пошуків, блукаючи з сайту на черговий кулінарний портал! Деякі рецепти здавалися надто складні, інші варіанти - з недоступними компонентами, ще кілька - серед тоннами спонсорських посилань. Та ось потім раптово я згадала щодо цей порятунок каталог й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок знайшла свою панацею - той самий рішення! Ця знахідка став настільки детальним, що навіть моя 12-літня юна кулінарка несподівано змогла своїй мамі допомогти. І що ви думаєте? наш тандем створили неймовірний торт, який став справжнім успіхом вечора. Зараз усі мої вже заздрісні знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ви знайшла цей диво настільки чудовий варіант?"
robinetak.xyz |
สมาชิกเท่านั้นที่มีสิทธิในการตั้งและตอบกระทู้
|
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.115 วินาที
ทรัพยากรบุคคล
การส่งเสริมความโปร่งใส
One Stop Service
องค์กรแห่งความสุข
Social Network
สถิติผู้เยี่ยมชม...
645029
วันนี้